Handlekurv

..er tom!

Hurtigsøk
FRI FRAKT

Alle ordrer over 1000,- sendes fraktfritt i Norge!

Våre Merker


 

  

  


 

 

 


Be Noticed Armbånd

Norske Santai er et nytt firma som beveger seg innen både interiør og fashion. Det drives av Lotte Maria Larsen og Mette-Marit Bekke Berger. Dette er to jenter med mange års erfaring innen butikkdrift og som etter 10 år som kollegaer i store konserner tok sats og fulgte drømmen. En drøm om å skape et eget varemerke der stramme linjer møter personlig touch og en uventet twist, gjerne med litt humor!  


Lotte og Mette-Marit har flere agenturer fra Bali og har brukt de siste årene på å opparbeide seg en gjensidig respekt og tillit til designere slik at de kan være med på store deler  av produksjonsprosessen. Et av disse samarbeidene resulterte i fantastiske Benoticed armbånd. Benoticed armbånd er håndlagde smykker i sølv der hvert armbånd er unikt og hvert quote er lagd bokstav for bokstav. 

Og det er ingen tvil om at ønsket om en personlig touch på produktene blir oppfylt. Twisten ligger i de sterke quotsene. Det er mulig du smiler når du leser dem, kanskje du blir rørt eller rett og slett provosert. Uansett, designerne bak Benoticed ønsker at alle der ute finner sin egen stil og våger å stå for den, selv om man må stå alene.