Handlekurv

..er tom!

Hurtigsøk
FRI FRAKT

Alle ordrer over 1000,- sendes fraktfritt i Norge!

Våre Merker


 

  

  


 

 

 

Om oss

Svigerinnenes Draum er en drøm som gikk i oppfyllelse for to svigerinner våren 2011. Drømmen om en liten, koselig butikk full av fine varer, god kaffe og hyggelige møter mellom mennesker er blitt til virkelighet i vakre Treungen sentrum. Her kan en finne en liten del av byen i bygda, drikke nydelig cappuccino, handle fine gaver til seg selv eller andre fra de mest populære merkene innen klær, tilbehør og interiør. 

I 2014 overtok Svigerinne-Lena hele driften og eierskapet av butikken og det jaktes kontinuerlig på nye spennende leverandører og satses videre på at butikken skal fortsette å vokse. Samtidig som butikken blir større er det viktig at den fremdeles skal få være en plass der en kan stifte nye bekjentskap og der det er rom for de gode samtalene. I 2017 overtok Birgitte drift/eierskap og Lena beholder 20% som eier.

Svigerinnenes Draum heier litt ekstra på norske designerer, noe som gjenspeiler seg i produktene som finnes i butikken. Vi er stolt forhandler av de norske leverandørene Ment, by Ti Mo, Cecilie Melli, Missmaya, Morild Norway, C Soaps og Wik & Walsøe.

I en del av satsingen for 2014 lå drømmen om at Svigerinnenes Draum skal få sin egen nettbutikk. Helt på tampen av året, med god hjelp fra Butikkpikene.no, blir endelig nettbutikken åpnet. Her vil du finne et utvalg av varene fra den fysiske butikken og få et innblikk i noen av varer som vi venter å få inn de nærmeste ukene. Det vil alltid være bredest sortiment og flest varer i butikken, men nettbutikken vil være et godt supplement til dere som ikke kan besøke butikken så ofte som ønskelig.

Vi i Svigerinnenes Draum blir veldig glade om du vil ta turen innom butikken. Du finner den midt i Treungen sentrum (Tveitsund), i samme bygg som SPAR. God service og hyggelig atmosfære er noe vi alltid har som mål å ha. Her kan du komme innom for en titt, en prat, en kaffe til nistepakken din eller til shopping til deg selv eller andre. Uansett er du alltid like velkommen.  

Ved spørsmål er det fint om du sender en sms eller ringer til 99010848 så svarer vi deg så fort vi får anledning. Du kan også nå oss på mail: birgitte@svigerinnenesdraum.no

 

Våre åpningstider:

Tirsdag kl 10-16

Onsdag kl 10-16

Torsdag kl 10-16

Fredag kl 10-16

Lørdag kl 10-15

(Utvidet åpningstider i skoleferiene).