Handlekurv

..er tom!

Hurtigsøk
FRI FRAKT

Alle ordrer over 1000,- sendes fraktfritt i Norge!

Våre Merker


 

  

  


 

 

 

Frakt og retur

 

Foretaksinformasjon:

Svigerinnenes Draum AS

Tveitsund

3855 Treungen

Org nr 995 990 555

Mail: birgitte@svigerinnenesdraum.no

Tlf: 99 01 08 48


Priser:

Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkludert mva. Vi tar forbehold om eventuelle feil i priser og i beskrivelsen av varene.
 

Betaling:

Du kan velge mellom å betale med Visa/Mastercard via Dibs - eller enkelt gjennom Klarna Check out. All kortinformasjon er trygt lagret hos klarna. Kortet vil ikke bli belastet før varene sendes fra oss.Frakt og levering:

Alle kjøp vil bli behandlet, pakket og levert til sending fortløpende. Alle kjøp over kr. 500,-  blir sendt med sporing med Posten/Bring. Fri frakt i Norge for alle kjøp over kr 1000,-. Ved bestillinger under kr 1000,-  er det fast fraktpris på kr 99,-. Pakken hentes på ditt lokale postkontor eller i Post i Butikk. Transporttiden er normalt 1-4 dager, avhengig av hvor i landet pakken skal transporteres. 

 

Retur og reklamasjon

Vårt mål er at du skal føle at du har gjort et drømmekjøp hos Svigerinnenes Draum. Men dersom du likevel ønsker å returnere en vare du har kjøpt av oss, fyller du enkelt ut returskjemaet som fulgte med pakken du fikk fra oss. I henhold til angrerettloven skal varen være tilbake hos oss senest 14 dager etter at du fikk den. Varen må være i lik stand som da du mottok den, selvfølgelig ubrukt og med alle lappene på dersom det gjelder klær. For å være på den sikre siden, anbefaler vi at du sender pakken tilbake til oss med sporing. Ved retur av en vare velger du selv om du vil bytte i en ny vare eller ha pengene tilbake. Du betaler returportoen.

Ved reklamasjon (varen har feil eller mangler) ønsker vi at du sender oss en mail om dette innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen (ifølge Kjøpsloven) Mailen sendes til birgitte@svigerinnenesdraum.no og du vil da få et reklamsjonsskjema i retur. Har du spørsmål om dette, så ring oss gjerne på tlf 99010848.